Міжнародна конференція "VegOil Trade 2023", м. Роттердам, Нідерланди
ДАТА
8 черв. 2023 р.

На VegOil Trade зустрінуться учасники олійного ринку ЄС з великими українськими переробниками та трейдерами

Джерело

АПК-Інформ

9289

На міжнародній конференції «VegOil Trade», яка пройде 8-9 червня в Роттердамі, учасники олійного ринку Європи та інших країн зможуть зустрітися з великими українськими виробниками, переробниками олійних та трейдерами.

На сьогоднішній день заявки на участь у конференції подали понад 150 делегатів з 24 країн світу, в тому числі України – світового лідера з експорту соняшникової олії та великого гравця на ринку соєвої й ріпакової олій (8 місце за експортом у світі).

Зокрема, ми очікуємо прибуття на конференцію представників таких великих учасників українського олійного ринку, як «Фалькон-Агро» (переробник сої та експортер), «Оліяр» (переробник соняшнику, ріпаку, виробник рафінованої олії, експортер), «ОПТИМУСАГРО ТРЕЙД» (переробник соняшнику, експортер олії та шроту), «Ніжинський жиркомбінат» (переробник соняшнику та ріпаку, експортер), «Віктор і К» (переробник соняшнику та сої, експортер продукції, виробник продукції під ТМ «Королівський смак»), «Лан-Оіл Трейд» (переробка та експорт соняшнику, ріпаку), «Сумський завод продтоварів» (переробник соняшнику) та інші.

Крім того, заявки на участь у «VegOil Trade» подали українські виробники олійних культур, такі як «Дніпро Агро Груп», «CALIPSO» та ін., а також брокерські і логістичні компанії.

Конференції АПК-Інформ популярні не тільки завдяки цінній інформації, яку озвучують спікери. У кулуарах «VegOil Trade» буде можливість провести активний нетворкінг, поспілкуватися з учасниками ринку олійних різних країн та представниками суміжних галузей, обговорити варіанти співпраці, укласти взаємовигідні контракти.

З оновленою програмою міжнародної конференції «VegOil Trade» можна ознайомитися на сайті АПК-Інформ.

Хочете бути в курсі актуальної ситуації на ринку олійних у основних регіонах та першими дізнатися прогнози експертів, знайти нових партнерів – приєднуйтесь до команди «VegOil Trade»!

Поспішайте зареєструватися для участі на сайті АПК-Інформ - часу залишилось обмаль!

Організатор
Ексклюзивний партнер
Спонсор
Бейдж спонсор
Медіа-партнер
За підтримки
Контакти

Ірина Озіп
+380 562 320795, +380 562 321595 (дод. 110)
+380 67 6342605
[email protected]

Вхід