Провідні аграрії України зберуться на «Аграрному Олімпі»

Источник

АПК-Информ

2676

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 листопада в Києві відбудеться урочистий гала-вечір «Аграрний Олімп», організаторами якого виступає Всеукраїнська Аграрна Рада спільно з агроконсалтинговою компанією Dykun, за підтримки галузевих асоціацій: Національної асоціації цукровиків України, асоціації «Свинарі України», Асоціації виробників молока та асоціації «Інститут кооперації і місцевого самоврядування» (ІКОМІС).

«Цього року ми вирішили кардинально змінити формат та приділити увагу тим, хто творить сучасну аграрну історію. Ми об’єднуємо не просто керівників та власників аграрних підприємств, ми збираємо активних та вмотивованих підприємців, які готові змінювати країну, розвивати аграрний сектор та задавати сталий темп розвитку», - коментують організатори.

Зазначимо, що цьогоріч Аграрний Олімп, традиційно приурочений до Дня працівника сільського господарства, об’єднає близько 400 власників сільськогосподарських підприємств, які входять до складу чотирьох дієвих галузевих асоціацій, представників міжнародних організацій, іноземних посольств та громадських діячів.

Аграрний Олімп 2018 - це не просто урочистий гала-вечір, це справжні аграрні лідери, фанати своєї справи, які кожного дня генерують реформи та будують аграрну країну.

 

Чекаємо на вас 22 листопада за адресою: м. Київ, пр. Степана Бандери, 23, ТРЦ «Городок», Pochayna Event Hall.

Більше інформації за тел.: +380 67 470 25 35.

Реклама

Вход