В Україні створена громадська спілка «Асоціація Елеваторів України»

Источник

АПК-Информ

1781

 

В Україні почала роботу громадська спілка «Асоціація Елеваторів України», про це повідомила прес-служба спілки.

Як уточняється, співзасновниками нової галузевої організації та першими її членами стали такі відомі компанії, як Корюківський елеватор, ПП «Лубнимаш», Білозаводський елеватор та інші спеціалісти галузі. Головою спілки обрано екс-генерального директора ДПЗКУ Олександра Лавринчука.

Головною метою створення «Асоціації Елеваторів України» є об’єднання вітчизняних підприємств галузі зберігання зерна і відстоювання їх інтересів на рівні держави, а також сприяння розвитку ділової співпраці між елеваторами і поклажодавцями та поліпшення інвестиційного клімату для їх розвитку.

«Останнім часом елеваторний бізнес дуже активно розвивається і, як будь-який бізнес, на шляху розвитку стикається із низкою проблемних питань як на державному, так і на місцевому і внутрішньогосподарському рівнях. Ці проблеми пов’язані як з законодавством, так і логістикою, діями «Укрзалізниці», регламентом роботи підприємств зі зберігання зерна, гармонізацією галузевих стандартів та багатьма іншими питаннями, які потребують свого вирішення. Але окреме підприємство не в змозі самотужки розв’язати всі ці питання, тому створення асоціації стало необхідністю», - зазначив О. Лавринчук.

«Крім того, оскільки підприємства зернозаготівельної галузі та сільгоспвиробники стикаються з великою кількістю технічних та законодавчих питань при будівництві та експлуатації елеватора, «Асоціація Елеваторів України» також буде свого роду інформаційно-практичним хабом для взаємної підтримки і допомоги її членам та, з рештою, всім учасникам ринку. Ми повністю відкриті для пропозицій та запрошуємо нових членів приєднатися до спілки», - підкреслив О.Лавринчук

Детальніша інформація про спілку «Асоціація Елеваторів України» та основні напрямки її діяльності наведені на офіційному сайті: http://www.ukrelevators.org.



 

Реклама

Вход